Super-kiitos kaikille teille 431 äänestäjälleni! Olen otettu ja iloinen. Todella isot lämpimät kiitokset kaikille teille, jotka kannustitte, tuitte ja autoitte vaalityössäni. Kiitos myös Vihreälle porukalle hyvästä yhteistyöstä!

Vihreiden aluevaltuustoryhmän toinen varasija

Tästä se työ alkaa uuden hyvinvointialueemme hyväksi! Ensimmäinen kokous vihreiden valtuutettujen ja varavaltuutettujen kanssa on heti kaksi vuorokautta vaalien jälkeen. Käytännössä toinen varasija tarkoittaa sitä, että pääsen aluevaltuuston kokouksiin mukaan silloin, kun kaksi varsinaista vihreiden valtuutettua ovat estyneet. Lisäksi voin hakea luottamuspaikkoihin, mutta nämä asiat selviävät tarkemmin vähän myöhemmin. Tiedotan sitten lisää.

KIITOS!

A big thanks to everyone, who voted for me! Warm thanks to everyone, who supported my campaign in one way or another. I received 431 votes, which makes me a deputy member of the Pirkanmaa county council. I am honored to receive this position and I am happy to work for building sustainable wellbeing services for our county.

THANK YOU!