Sote-asiantuntemus

Toimin sosiaali- ja terveyspolitiikan tutkijana Kelassa. Olen valmistunut terveystieteiden maisteriksi Tampereen yliopiston kansainvälisestä Public and Global Health -masteriohjelmasta (kansanterveystiede ja globaali terveys). Työn ohessa teen sosiaali- ja terveyspolitiikan väitöskirjaa Tampereen yliopistoon.

Tutkimukseni liittyvät lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä työ- ja toimintakykyyn. Lisäksi olen tutkinut äitiyspakkauksen maailmanvalloitusta.

 

Poimintoja urapolulkuni askelmerkeistä

  • 2020 Valmistuin terveystieteiden maisteriksi ja aloitin jatko-opinnot Tampereen yliopistossa
  • 2018 Aloitin sosiaali- ja terveyspolitiikan tutkijana
  • 2017 Kehitysjohtaja Visit Tampere Oy:ssä
  • 2009 Toiminnanjohtaja Tampere Convention Bureau ry:ssä
  • 2002 Tiedottaja Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa
  • 1999 Markkinointiviestintäharjoittelija Datex-Ohmedassa
  • 1996 Laskettelunohjaaja Wachusett Mountain:illa USA:ssa
  • 1995 Leipomotyöntekijä Linkosuolla (kesätyö)
  • 1993 Kausityöntekijä Särkänniemessä
  • katso tarkemmin LinkedInistä

Monipuolinen kokemukseni auttaa minua ymmärtämään työelämää ja taloutta monesta näkökulmasta.

Ensimmäiselta ammatiltani olen tiedottaja

Valmistuin ensimmäiseen ammatiini yhteisöviestinnän alalle vuonna 2002. Tein ensin opetus- ja viestintätöitä Jyväskylän yliopistolla. Sitten työskentelin viestintätehtävissä Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa ja THL:ssä sekä muutamissa terveysalan järjestöissä.

Johtamiskokemusta konferenssialalta

Siirryin toiminnanjohtajaksi Tampere Convention Bureu ry:hyn (TCB, Tampereen kongressimarkkinointiyksikkö) vuonna 2009, jolloin olin jo kartuttanut työkokemustani ja valmis ottamaan kokonaisvaltaista vastuuta organisaation johtamisesta. Teimme kansainvälistä markkinointia tiiviissä yhteistyössä tiedeyhteisöjen ja matkailualan kanssa.

Vuonna 2017 Tampere Convention Bureau fuusioitui Visit Tampereeseen, missä toimin kehitysjohtajana vastaten muun muassa strategiasta ja uusista kehittämishankkeista.

Monipuolinen kokemus eri sektoreilta

Lukioikäisenä ja opiskeluaikoina työskentelin muun muassa Linkosuon leipomossa pakkaamossa ja leipäkonsulenttina, Särkänniemen lastenlaitteilla kesätyöntekijänä sekä kansainvälisessä terveysteknologiayritys Datex-Ohmedassa markkinointiviestintäharjoittelijana.

Työurani aikana olen työskennellyt omalla toiminimellä ja erilaisissa työsuhteissa: olen ollut harjoittelija, työntekijä, asiantuntija, esihenkilö, johtaja, apurahatutkija ja nyt työsuhteinen tutkija. Lisäksi olen kodin isommissa remonteissa työllistänyt rakennusalan ammattilaisia kotitaloustyönantajana.

Olen toiminut monenlaisissa rooleissa yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla, joten tunnen kattavasti työelämää ja sen kompastuskiviä sekä menestyksen edellytyksiä.

messuilla
Ella Näsi Tampellan edessä
etätyössä
Elämyskaupunki

LinkeIn-profiilistani voit käydä katsomassa lisätietoja ja lähettää minulle kontaktipyynnön.